Liikkuva studio toteuttaa muotokuvaukset Jyväskylässä ja koko Suomessa

Valokuvaamo Jiri Halttunen toteuttaa muotokuvaukset yksilöistä ja ryhmistä Jyväskylässä ja liikkuvan studion avulla koko Suomen alueella. Vien kuvaustilanteet läpi niin, että kuvauksesta muodostuu miellyttävä kokemus kuvattavalle.

Ota yhteyttä!

Kuvagalleria

Kuvagalleriassa voit tutustua esimerkkeihin erilaisista muotokuvista, joita olen ottanut niin artisteista, urheilijoista, yritysten työntekijöistä kuin yksityishenkilöistäkin.

Teen muotokuvauksesta miellyttävän kokemuksen

Ihmisten kuvaaminen on ollut minulle aina tärkeä osaa kuvaajan työtä. Tulen hyvin toimeen ihmisten kanssa, minkä lisäksi minulle on tärkeää, että kuvaustuokio on kuvattavalle helppo ja mukava kokemus. Kuvaus- ja valokalustoni mahdollistaa hyvin monta erilaista tapaa ikuistaa juuri sinulle sopiva muotokuva.

 

Otan niin perinteisiä kuin perinteisestä poikkeaviakin muotokuvia sekä yksilöistä että useammista ihmisistä. Perinteisissä muotokuvissa näkyy usein kuvattavan pää ja hartiat. Usein malli poseeraa kuvassa, mutta voimme hakea myös spontaaneja, kuvattavalle luonteenomaisia ilmeitä. Perinteinen muotokuva otetaan yleensä studiossa, ja apuna käytetään valaistusta ja taustakangasta. Liikkuvan valokuvausstudioni avulla voin ottaa perinteiset muotokuvat missä vain, asiakkaan toiveiden mukaan.

 

Voin toteuttaa muotokuvat myös perinteisestä poikkeavalla tavalla, esimerkiksi luonnon keskellä, kahvilassa, harrastuspaikalla tai vaikka kotona. Tällöin kuvauksen miljöö kertoo katsojalle jotain lisää kuvattavasta. Näissäkin kuvissa on olennaista, että kuva on hyvin valaistu ja kasvot näkyvät kunnolla. Tuon mukanani tarvittavat varusteet, jotta kuvaus onnistuu myös erikoisemmissa paikoissa.

Ota yhteyttä

Ikuista elämäsi tärkeät hetket

Otan promokuvia taiteilijoista, urheilijoista ja julkisuuden henkilöistä, mutta myös muotokuvia yksityishenkilöistä esimerkiksi tärkeinä merkkipäivinä.

 

Voit pyytää minut paikalle ikuistamaan vaikka hääparin, vastasyntyneen vauvan, rippijuhliaan juhlistavan nuoren tai ammattiinsa valmistuvan nuoren aikuisen. Kuvat voidaan kuvata haluamassasi paikassa sisällä tai ulkona. Voit helposti tilata kuvia paitsi omaan käyttöösi myös muistoksi läheisille henkilöille.

 

Kuvaan esimerkiksi:

  • hääkuvat

  • kihlakuvat

  • perhekuvat

  • rippikuvat

  • syntymäpäiväpotretit

  • valmistujaiskuvat

  • vauva- ja lapsikuvat

  • ylioppilaskuvat.

 

Oli kyse sitten hää-, rippi-, ylioppilas- tai vaikkapa syntymäpäiväkuvasta, haluan aina saada kuvaustilanteesta mahdollisimman rennon. Varaa siis kuvaus hyvissä ajoin ennakkoon ja keskity varsinaisena juhlapäivänä juhlimiseen. Kuvat voidaan ottaa myös etukäteen, ennen varsinaista juhlapäivää, jos tämä sopii paremmin aikatauluihisi.

Pyydä lisätietoja