Videokuvausta asiakkaiden tarpeisiin Jyväskylästä koko Suomeen

Valokuvaamo Jiri Halttunen tekee videokuvaukset asiakkaiden tarpeiden mukaan Jyväskylässä ja koko Suomessa. Toteutan laadukkaat ja trendikkäät videot niin yrityksille kuin yksityishenkilöillekin. Luonnollisesti saat minulta valmiin videon eri kanaviin sopivissa muodoissa.

Ota yhteyttä!

Videogalleria

JYP - Homecoming

JYP & Valtra - Yonkman

HurrikaaniTV - Marraskuu 2016

Jonna Ortju & Namu: Lievestuoreen Liisa

Valon kaupunki - Global Greening 2021

Jyväskylän kaupunginteatteri - Sydänmaa

Jyväskylän kaupunginteatteri - Kauas pilvet karkaavat

Jyväskylän kaupunki - ikääntyneiden palvelut

Jyväskylän kaupunginteatteri - Ansa-musikaali

Jyväskylän valtiontalo - Järvi-Suomen asunnot Oy

Videolla viestit tehokkaasti

Videot kertovat helposti ja lyhyessäkin ajassa viestin kiinnostavalla tavalla. Tästä syystä esimerkiksi yritykset käyttävät yhä enenevässä määrin videoita kertoakseen itsestään, toiminnastaan ja tuotteistaan. Autan yrityksiä erottumaan edukseen korkealaatuisilla videoilla. Videoiden avulla myös esimerkiksi seurat ja yksityishenkilöt ikuistavat tärkeitä hetkiään. Videot ovat monipuolisia käyttötavoiltaan. Laadukas video palvelee niin valkokankaalla kuin verkkosivuilla ja sosiaalisessa mediassa. 

 

Olen kuvannut paljon videoita JYP:ille ja Jyväskylän kaupunginteatterille ja kuvaan myös erilaisia yritysvideoita. Videokuvauksen yhteydessä onnistuvat helposti myös perinteiset yrityskuvat. Omaan pitkän kokemuksen sosiaalisen median parista, joten videosisällöt saadaan jokaiselle eri kanaviin sopiviksi.

Ota yhteyttä

Videot tukevat yrityksen brändinrakennusta

Videon avulla voi kertoa selkeästi ja ymmärrettävästi yrityksen brändistä tai tuotteista – voidaan sanoa, että video kertoo enemmän kuin tuhat sanaa. Hyvässä yritysvideossa yrityksesi brändi, kohderyhmä ja myyntivaltit tulevat selkeästi esille. Parhaimmillaan video on visuaalinen kertomus, joka tiivistää keskeisen viestin asiakasta kiehtovalla tavalla.

 

Video tarvitsee lisäksi sopivat jakelukanavat. Tänä päivänä videoita jaetaan esimerkiksi sosiaalisessa mediassa. Sosiaalinen media auttaa osaltaan tavoittamaan juuri yrityksesi kannalta oikeat kohderyhmät.

 

Onko yrityksesi uudistanut brändiään, lanseerannut uuden palvelun tai tuotteen tai järjestämässä tapahtumaa? Toteutan laadukkaat yritysvideot tarvittaviin kanaviin ja halutessasi autan myös sopivien jakelukanavien valitsemisessa.

Pyydä lisätietoja

Videot suunnittelusta viimeistelyyn

Tarjoan monipuolista apua viestinnän ja markkinoinnin suunnitteluun ja toteutukseen. Voit lähestyä minua valmiin suunnitelman ja videokäsikirjoituksen kanssa, jolloin toteutan kuvauksen ja editoinnin laadukkaalla työn jäljellä. Tarvittaessa minulta onnistuu myös videon tuotanto ideoinnista alkaen. Yrityksesi saa tällöin minulta konseptoinnin, käsikirjoituksen, kuvauksen, editoinnin ja videon muokkaamisen eri kanaviin sopivaksi. Millaisen kokonaisuuden sinä tarvitsisit?

Yhteydenottoon