Teatterin ammattitaitoinen valokuvaaja Jyväskylästä

Valokuvaaja Jiri Halttunen on ammattitaitoinen ja kokenut teatterin valokuvaaja Jyväskylässä. Olen toiminut esimerkiksi Jyväskylän kaupunginteatterin kuvaajana. Vuosien varrella olen kuvannut jo lukuisia erilaisia teatteriproduktioita.

Ota yhteyttä!

Kuvagalleria

Olen koonnut kuvagalleriaan joitakin esimerkkejä taltioimistani näytelmistä ja niiden henkilöhahmoista. Tutustu myös ottamiini promokuviin ja muotokuviin.

 

Jos sinulla on kysyttävää työstäni, ota rohkeasti yhteyttä!

Teatterin hovikuvaaja

Teatterikuvaus on lähellä sydäntäni. Työskentelin Teatteri Eurooppa Neljän riveissä teatterimuusikkona vuodesta 2000 asti aina kesään 2014 saakka. Jyväskylän kaupunginteatterin kuvaajana olen päässyt taas lähelle näyttämöä ja ikuistamaan esityksiä.

 

Liikkuva kuvauskalustoni oheistarvikkeineen mahdollistaa kuvausten järjestämisen joustavasti. Toteutan kuvaukset myös esimerkiksi erilaisissa juhlatilaisuuksissa, kuten ensi-illoissa ja ennakkonäytöksissä. Näytelmän henkilöhahmoja voin kuvata myös vaikka harjoitusten yhteydessä.

 

Sekä teatterit että yksittäiset näyttelijät voivat kääntyä puoleeni silloin, kun on tarvetta muotokuville tai promokuville. Myös teatterit voivat käyttää promokuvia eri tavoin esimerkiksi tulevien näytöstensä markkinoinnissa.

Ota yhteyttä

Teatterikuvaus ikuistaa näytelmän visuaalisen elämyksen

Olen valokuvannut useita erilaisia esityksiä, ja jokainen niistä on ollut omanlaisensa elämys. Teatterikuvauksen avulla visuaalinen elämys voidaan taltioida esimerkiksi markkinointitarkoituksia tai vaikka tulevia jälkipolvia varten. Kuvia voidaan käyttää esimerkiksi teatterin verkkosivuilla, painetuissa esitteissä ja käsiohjelmissa sekä sosiaalisen median kanavissa.

 

Valokuvat johdattavat katsojan näytelmää kohti. Myös videoita voidaan käyttää teatterin tarpeisiin. Tuotan sekä valokuvat että videot ammattitaidolla ja asiakkaan toiveita kuunnellen. Toimitan kaiken kuva- ja videomateriaalin eri käyttötarkoituksiin sopivissa muodoissa.

Pyydä lisätietoja