Yrityskuvaukset ammattitaidolla Jyväskylässä ja koko Suomessa

Valokuvaamo Jiri Halttusen liikkuva kuvastudio ottaa yrityskuvat helposti missä vain. Yritykseni toimipaikka on Jyväskylässä, mutta olen tehnyt tuote- ja yrityskuvauksia sekä yritysten avainhenkilöiden kuvauksia eri puolilla Suomea. Perinteisten valokuvien lisäksi otan videokuvaa ja tarvittaessa toteutan myös kuviin ja videokuviin perustuvia kampanjoita esimerkiksi sosiaaliseen mediaan. Räätälöin palveluni aina yrityksesi tarpeiden mukaan.

Ota yhteyttä!

Kuvagalleria

Kuvagalleriasta löydät esimerkkejä erilaisista yrityskuvista: brändikuvista, tuotekuvista ja esimerkiksi henkilöstökuvista. Kerron mielelläni lisää, joten ota yhteyttä!

Yrityskuvat ovat ensikosketus yritykseen

Yrityksestä kertovat kuvat ja videot ovat usein asiakkaan ensimmäinen kosketuspinta yritykseen. Laadukkaat kuvat ovatkin olennainen osa yrityksen viestintää ja markkinointia – mielikuvien rakentamista.

 

Huolella suunniteltu visuaalinen ilme sisältää usein yrityksen yleiskuvia, tuotekuvia ja henkilökuvia. Monesti yritykset kertovat itsestään, brändistään ja esimerkiksi strategiastaan myös videoiden avulla. Kun kaikki tämä materiaali noudattaa samaa yhtenäistä linjaa, luo yritys itsestään luotettavan ja ammattitaitoisen kuvan. Yhtenäinen visuaalinen ilme tukee yrityksen brändiä.

 

Toteutan yrityksille korkealaatuiset valokuvat, videokuvat ja sosiaalisen median sisällöt – yrityksen tarpeiden mukaan. 

 

Valokuvauspalvelut yrityksille sisältävät esimerkiksi:

  • tyylikkäät henkilöstökuvat esimerkiksi yrityksen omissa tiloissa otettuina

  • korkealaatuiset kuvat yrityksestä ja sen toiminnasta yrityksen omaan kuvapankkiin mediaa ja markkinointikäyttöä varten

  • monipuoliset tuotekuvat mainoksiin, esitteisiin, verkkokauppaan ja vaikka sosiaaliseen mediaan

  • osuvat sosiaalisen median mainossisällöt tarpeiden mukaan.

 

Kerron mielelläni lisää palveluistani, joten ota yhteyttä!

Yhteystiedot

Laadukkaat henkilöstökuvat tukevat yrityksen viestintää

Laadukkaat henkilöstökuvat ovat yrityksen käyntikortti. Ammattilaisen ottama henkilökuva viestii asiantuntijuutta ja luotettavuutta sekä antaa sopivan henkilökohtaisen säväyksen yrityksen viestintään ja markkinointiin. Yritystä jolla on kasvot, on helppo lähestyä.

 

Visuaalisen viestinnän kannalta on tärkeää, että myös henkilöstökuvat noudattelevat yhtenäistä linjaa. Yhdenmukaisuus esimerkiksi väreissä, taustan sävyssä ja rajauksessa luo huolitellun yleiskuvan. Kuvat voidaan rajata esimerkiksi kasvokuviksi tai puolivartalokuviksi.

 

Pystyn kuvaamaan henkilöstökuvat mukautuvasti asiakkaan toiveita noudattaen. Kuvaus- ja valokalustoni mahdollistaa laadukkaat studiokuvat paikasta riippumatta, joten voimme hyvin järjestää henkilöstökuvaukset esimerkiksi yrityksen toimitiloissa tai muussa toivomassasi paikassa.

 

Jos henkilöstökuvat otetaan yrityksen tiloissa, on kuvaukset helppo lomittaa työpäivään. Henkilöstön ei tarvitse matkustaa erikseen studiotilaan, vaan normaali työnteko onnistuu kuvauspäivän aikanakin. Toteutan joustavasti yrityksesi kannalta parhaat järjestelyt.

Pyydä lisätietoja