Urheilukuvausta seurojen tarpeisiin Jyväskylässä

Valokuvaamo Jiri Halttunen tekee urheilukuvausta seurojen ja yksilölajien urheilijoiden tarpeisiin. Toteutan kuvauksia esimerkiksi lajille tyypillisessä ympäristössä – vaikka harjoitusten tai pelin ollessa käynnissä – ja hyödynnän rekvisiittana lajille ominaisia varusteita.

Ota yhteyttä!

Kuvagalleria

Kuvagalleriasta voit katsoa aiemmin ottamiani kuvia urheilijoista ja urheilujoukkueista.

Ikuistan urheiluseurat laadukkaisiin valokuviin

Urheilija haluaa usein tulla ikuistetuksi oman lajinsa parissa. Monet yksilölajien harrastajat valitsevat promokuvat tai toiminnalliset kuvat itselleen mieluisassa liikuntapaikassa. Urheiluseurat ja joukkueet toivovat usein ryhmäposeerauskuvia tai kuvia esimerkiksi otteluista.

 

Ryhmäkuvilla voidaan kohottaa tiimin yhteishenkeä, ja pelaajakuvissa jokainen yksilö pääsee loistamaan omana itsenään. Kuvat voidaan ottaa toiveiden mukaan missä tahansa. Valokuvien rekvisiittana voidaan hyödyntää lajille tyypillisiä varusteita. Toteutan kuvaukset seuroille siten, että kuvaus ei vie harjoitus- tai peliaikaa.

Yhteystiedot

Jääkiekon kuvaus erikoisalana

Olen toiminut JYP:in hovikuvaajana useamman vuoden ajan. Otteluiden kuvausten lisäksi olen vastannut JYP:in kuvatuotannosta jo vuodesta 2015 saakka. Joukkuekuvia olen kuvannut myös muun muassa JYP Naisille, Jyväskylän Kirille ja JYPK:ille. Esimerkkejä JYP:in kuvista löydät tämän sivun kuvagalleriasta.


Urheilutapahtuman kuvaaminen on mielenkiintoinen laji, jossa haasteet eivät lopu kesken. Olen valmis tarttumaan tehtävään ja ikuistamaan myös sinun seurasi ja lajisi valokuviin.

 

Toteutan myös laadukkaat videot esimerkiksi urheilutapahtumista. Videon avulla voidaan rakentaa vaikkapa seuran tarinaa ja kuvata valmistautumista pelikauteen.

Kerron mielelläni lisää valo- ja videokuvauksen hyödyntämisestä seurojen toiminnassa.

Pyydä lisätietoja